top of page

WHAT PEOPLE SAY

Jen & Tanjariitta 💕 thank you so much for an amazing Kambo journey!!! You were both so amazing! Thank you for holding space and being so diligent about caring for me and being so loving and holding the space and so attentive to me and my needs and where I was at and so present to all of my feelings and what I was going through. I felt so safe and so loved and cared for and that was such a huge key to being able to release so much of the stuck energy & pain that has blocked me and prevented progress in different areas in my life for a long time. You both are not only comeplete professionals at what you do but also filled with love and compassion which makes the experience so life transformative. Thank you so very much! I am so grateful for both of you! Love, Jenni

This is such profound work. I cannot begin to describe the openings and freedoms since my work with you two. I feel that this is a gift from Spirit to support us. 

Thank you! Love and Light ~ OM

I'm relaxed and feeling solidly in my body. Aware of how deep this work was. The bodywork felt great - grounding and gentle. 

I am so grateful for the sessions with you both and the space to go deeply into my energetic blockages. Thank you for encouraging me and holding the beautiful space that you did for me to love myself in that way. What a gift! I would be honored to see you both and work with you again. ~ much love, B

Kambo auttoi eteenpäin ja alkuun. Ihana hoito. Olo on jotenkin henkisesti vahvempi ja seesteisempi. Hoito toi puhdistusta ja vahvistusta, eikä nyt ole ollut niitä tuttuja ja turhia ahdistuksia ja epäilyjä jatkuvasti. Odotan kyllä, että pääsen uudestaankin!

Saan nukuttua yön nyt kunnolla, 8 tuntia. Mieli ja keho tuntuu todella hyvältä, on syvä rauhan tunne. 

Hoito oli hieno kokemus. Se oli shamanistinen extraktio. Jalkani ei ole ollut näin hyvä vuosiin. Surut ovat kaukaisia. Niistä en saa enää otetta. Kun yritän, tunnen ihanan energian ja lämmön rintakehässä. Odotan innolla seuraavaa tapaamista!

Kun heräsin seuraavana päivänä, oli uudistunut olo, tosi rauhallinen  ja aika ihmeellisen hyvä. Hetki vasta sitten tajusin että mitä puuttuu, kun olo on tosiaan ollut hyvin seesteinen. Joku sellainen jatkuva stressi ja ärsytys on poissa kokonaan. Sellainen kauan minussa kiinni ollut ahdistus pääsi tosiaan vapaaksi! Kiitos teille, ja Kambolle! Mieheni kommentoi kotiin tultuaan, että täällä oli samanlainen tunnelma kuin silloin kun synnytin, todella rauhallinen ja pyhä. 

Nyt on iloinen ja kevyt olo. Aikaan ei ole ollut näin helppo nousta sängystä ja lähteä töihin. Mieli on vapaa kaikista raskaista ajatuksista ja sen sijaan katse vahvasti kohti tulevaa. Hienoa, että toitte työnne Suomeen!

Hoidon aikana kosketukset tuntuivat hyviltä ja auttoivat selvästi kuonan liikkeellelähtöä. Keskusteluilla oli lisäksi tärkeä merkitys. Päällimäisenä kokonaisvaltainen hyvä fiilis ja onni. Rohkeampi ja lempeämpi olo. Kiitos vielä ammattitaitoisesta otteestanne! 

bottom of page